Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmann Groups danske team er udvidet med PPE-specialist Poul Witt.

22. marts 2018, kl. 13:07 

PPE-specialist hos Hoffmann

Hoffmann Group har styrket sit danske team med Poul Witt, som fremadrettet supporterer PPE-sortimentet inden for personlige værnemidler som specialist, med individuel og personlig rådgivning i fokus.


Poul Witt skal fremover tilbyde danske kunder Hoffmann Groups udvalg af personlige værnemidler, PPE.

Poul Witt har en HHX uddannelse og har igennem årene øget interessen og kendskabet til arbejdsmiljø i Danmark. Med ti års erfaring og en fortid som underviser på Ferskvandscentret i Silkeborg for PPE-safety in action (faldsikring), er Poul Witt således en kompetent rådgiver, når det gælder sikkerhed i danske virksomheder, fremhæver Hoffmann.

I Hoffmann Groups fjerde katalog råder virksomheden over produktkategorier, som udelukkende er certificerede i henhold til gældende standarder og lovbestemte regler.

Sortimentet byder på øjenværn, høreværn, hoved- og ansigtsværn samt åndedrætsværn. Specielt disse værnemidler beskytter en vigtig del af kroppen - ansigtet. Til daglige opgaver tilbydes produkter indenfor håndværn, beskyttelsesbeklædning, arbejdsbeklædning og fodværn.

Til det mindre jordnære arbejde i højden byder Hoffmann Group på et udvalg af faldsikringsprodukter. Sidst men ikke mindst, skal menneskets største organ huden også værnes om i forbindelse med diverse arbejdsopgaver, hvor Hoffman tilbyder hudbeskyttelse og førstehjælpstilbehør.

Med Poul Witt som del af det danske team har Hoffmann Group optimeret muligheden for at tilbyde yderst kompetent rådgivning, som bidrager til arbejdssikkerheden i danske virksomheder, fremhæver leverandøren.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik