Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venster ses Lars Hedegaard, Region Nordjylland, REUR-formand Marianne Vestergaard, direktør Henrik Hagens, Hagens Fjedre, og borgmester Leon Sebbelin, Rebild Kommune.

15. februar 2018, kl. 16:00 

Hagens Fjedre fører an i Rebild

Business Rebild har netop kåret Hagens Fjedre, som kommunens mest innovative. Dermed er virksomheden nu med i opløbet om TagFat-prisen, der er en regional innovationskonkurrence arrangeret af Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer.


Otte virksomheder fra Rebild Kommune har været med i  den lokale innovationskonkurrence, hvor vinderen nu skal videre til TagFat-finalen. Det er Commotive, ATNU, CykelGear, Mekoprint, Necas, PARKPARK, Sky-Watch samt Hagens Fjedre. Feltet har været skarpt, fordi de alle har bidraget med noget unikt, men der var enighed, da man skulle finde en vinder, og de forskellige innovative initiativer gjorde at Støvring-virksomheden Hagens Fjedre skilte sig ud i forhold resten af deltagerne fra Rebild Kommune.

Hagens Fjedre har således en innovationsscore væsentlig over den gennemsnitlige i Region Nordjylland – det gælder både i produktionen, vedrørende arbejdsgange og kvalitetssikringsstrategier, hvilket gør at de løber med prisen i år, uddybes det om den lokale vinder-virksomhed.

Titlen som Rebilds mest innovative virksomhed har allerede givet Hagens Fjedre endnu mere blod på tanden i forhold til, at tænke innovative løsninger ind i virksomhedens fremtidige kurs, fortæller virksomhedens administrerende direktør Henrik Hagens.

Han er af den opfattelse, det kun er muligt at fortsætte den sunde udvikling, ved hele tiden at blive mere effektiv og benytte Smart Production-filosifier, og hertil tæt dialog med og service til virksomhedens kunder.

Han ser den lokale TagFat-pris som en bekræftelse på, at man er på rette spor.

Hagens Fjedre går nu videre til konkurrencen mellem alle vindere fra hele Region Nordjylland, hvor regionsvinderen kåres ved en gallamiddag den 24. maj.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik