Teknovation Logo
robot

 
  • Jan Kallehave (t.v.) vil over de næste to til tre år fordoble omsætningen i Scan Agentur, som han vil lede i nært samarbejde med Scan Agenturs administrative leder Dorte Nørr. (Foto: Kasper Roed)

18. januar 2018, kl. 20:32 

Kallehave Stål & Montage går ind i Scan Agentur

Det alsiske smede-, svejse- og montagefirma Kallehave Stål & Montage i Nordborg udvider sine aktiviteter til også at omfatte sikringsfirmaet Scan Agentur i Kruså.


Scan Agentur i Kruså er overtaget af Kallehave Stål & Montage i Nordborg, der dermed udvider sine aktiviteter til også at omfatte sikringsanlæg primært rettet mod industrien og den offentlige sektor.

Det sker med en målsætning om at fordoble Scan Agenturs omsætning over de næste to til tre år. Virksomheden har siden 1991 specialiseret sig i levering af porte, bomanlæg, personkarruseller, hegn og elektroniske pullerter til både industri, den offentlige sektor og det private marked.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er boet efter Henning Kudsk, som grundlagde Scan Agentur, der sælger virksomheden med tilhørende ejendomme til Kallehave Stål. Henning Kudsk døde mellem jul og nytår i en alder af 61 år.

Scan Agentur, der beskæftiger tre medarbejdere og tre eksterne montører, har de senere år oplevet en pæn vækst, blandt andet fordi kravene til sikring af både offentlige pladser og industrielle anlæg er skærpet som følge af det almindelige trusselsbillede i samfundet. Dertil kommer levering af avancerede port- og bomanlæg til campingpladser og havne. Handelen omfatter også Scan Agenturs afdeling umiddelbart syd for den dansk-tyske landegrænse. Samlet omsætter Scan Agentur for godt syv millioner kroner.

"Jeg ser store muligheder for at videreudvikle Scan Agentur. Der er mange synergier med Kallehave Stål, så en fordobling af omsætningen inden for de næste to til tre år, mener jeg, er realistisk," siger Jan Kallehave.

Midt i finanskrisen etablerede Jan Kallehave i 2010 Kallehave Stål & Montage. Først som enkeltmands virksomhed med stålkonstruktioner til byggebranchen i fokus. I dag, otte år senere, beskæftiger den alsiske virksomhed 38 medarbejdere og omsætter for over 30 millioner. Virksomheden er underleverandør til entreprenører og industri og har specialiseret sig i forarbejdning af rustfrit stål og byggestål til blandt andet altaner, gelændere og trapper.

Jan Kallehave vil, i nært samarbejde med Scan Agenturs administrative leder Dorte Nørr, stå for den daglige drift af sikringsfirmaet, hvor alle medarbejdere fortsætter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik