Teknovation Logo
robot

 
  • Med udgangspunkt fra Sønderborg har det dansk-amerikanske makkerpar Jesper W. Ibsen(tv) og Juan Carlos Ospina, skabt Opteamo, der vil sikre blandt anet jern- og metalvirksomhederne det overblik og den struktur, der kan ses på bundlinjen. (Foto: Shannon Foto)

9. oktober 2017, kl. 06:46 

Opteamo vil skabe god struktur

Amerikansk kvalitets- og dansk IT-specialist er gået sammen om lancering af løsning, der kan sikre industrien et nødvendigt overblik og gode strukturer.


Mange virksomheder risikerer at drukne i deres egen succes. Ejerne og afdelingscheferne går ned med stress, fordi de søger at gabe, over mere end godt er. Det er den situation, Opteamo ønsker at forebygge:

"Det kan vi blandt andet med en løsning, der skaber overblik og struktur i samarbejde med kunder og leverandører. Når du strukturer arbejdsgangene, kan du spare tid. Du får kontrol, kan outsource opgaver og dermed vækste. Du får både den ro og indsigt, der gør, at du kan fokusere på de områder, hvor du er specialist. Det er jo her, du tjener pengene," siger direktør Juan Carlos Ospina fra firmaet Ospatti ApS i Sønderborg.

Juan Carlos har, med en baggrund som produktingeniør og kvalitetsspecialist, arbejdet med forretningssystemer på mange niveauer i 20 år. I automobilbranchen arbejdede han med TS16949, i flyindustrien med AS9100 og i medicinalindustrien med Iso 13485. En del af opgaverne udførte han som ejer af virksomheden Ospatti Co. i Massachusetts. I tre år arbejdede han i det Danfoss-ejede selskab Cequr, der fremstiller insulinpumper. Han blev udstationeret i Nordborg, og da firma flyttede alle aktiviteter tilbage til USA, blev han og familien i Sønderjylland.

Juan Carlos går nu sammen med direktør Jesper W. Ibsen, der driver IT firmaet eCo Solutions, og sammen etablerer de virksomheden Opteamo med udgangspunkt fra Forskerparken i Sønderborg:

"Det handler om at skabe en løsning på tværs af alle processer i en virksomhed og gerne sammen med leverandørerne. Ved at analysere hele firmaet får man det overblik, der giver grundlag for både at optimere og strukturere processerne. Hvis virksomhedens processer kan identificeres tydeligt, kan de optimeres med en teknisk eller ikke-teknisk løsning. Det overblik har mange ikke i dag, og det skaber problemer og giver unødvendige omkostninger," fastslår Juan Carlos og Jesper W. Ibsen.

Det amerikansk-danske makkerpar bag Opteamo har skabt en løsning, der kan vokse i takt med den enkelte virksomhed. Målgruppen er alle former for produktionsvirksomheder i eksempelvis jern- og metalindustrierne.

​"Endnu en konsulent med et komplet kvalitetssystem og en IT-løsning. Det er der ikke tid til, vil mange nok reagere, når vi i første omgang kontakter firmaerne. Men vi præsenterer ikke blot løsningen, vi står også for den nødvendige implementering og bæredygtige forbedring," fastslår Juan Carlos Ospina.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media