Teknovation Logo
robot

 
  • Da man i sin tid byggede vognkasserne til IC3-togene, blev luftpuderne brugt til at transportere vognkasserne rundt i fabrikshallerne. Således var det muligt for kun to mand at flytte de 40 tons tunge vognkasser omkring i fabrikshallerne.

24. august 2017, kl. 10:13 

Alt skal bort fra Randers Togfabrik

I forbindelse med at Randers Togfabrik inden for et par måneder lukker og slukker, bortaktioneres nu alt produktionsudstyr på lokationen. 


Campen Auktioner A/S skal stå for salget af resterne fra Randers Togfabrik, som nu lukke. Både virksomheder og private er velkomne til at byde med, og den første auktion lukker for bud den 10. september

Besigtelse af effekterne kan ske ved et åbent hus-arrangement torsdag den 14. og fredag den 15. september.

Et af de mere spektakulære aktionsemner er de såkaldte ’luftpuder’, der er blev brugt til at transportere vognkasser rundt i fabrikshallerne. Me disse var det i sin tid muligt for to mand at flytte de 40 tons tunge vognkasser omkring.

Ved lidt mindre flyttebehov, er det også muligt at erhverve sig en af flere trucks, der alle løbende er blevet sikkerhedsgodkendte og vedligeholdt, påpeger arrangørene.

Endvidere fremhæves en stor mængde solide værkstedsreoler med åbne sider og hylder, der tilsammen har udgjort en del af fabrikkens logistiske system, og kan i dag både bruges i en traditionel produktion, eller som trendy indretning i industriel designstil.

Endelige byder aktionen på store mængder håndværktøj, som eksempelvis skruemaskiner, nitte- og sømpistoler, fugepistoler, slibemaskiner af forskellig art samt mange af professionelle svejseværk, fremhæves det. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik