Teknovation Logo
robot

 
  • TwentySeven er en selvstændig enhed i den gamle værktøjsvirksomhed Thürmer Tools. Forretningsstrategien går ud på at hjælpe virksomheder i gang med 3D-print samt rådgive inden for forretningsmodeller og produktudvikling.

8. maj 2017, kl. 07:35 

3D-print-workshops hos Thürmer

På grund af efterspørgsel fra lokale virksomheder holder Thürmer Group-selskabet TwentySeven i maj og juni en række workshops om 3D-print på firmaets adresse i Hvidovre.


Thürmer holder i den kommende tid to typer workshops, der foreløbigt holdes to gange (og således i alt fire), og omhandler henholdsvis Product Development og Supply Chains.

Målsætning med begge workshopevents er at gøre 3D-print-teknologien bredt tilgængelig, oplyser arrangørerne.

Deltagerne bliver således introduceret til en række innovative forretningsmodeller med henblik på at lære det nødvendige mindset for at kunne anvende teknologien fornuftigt i deres virksomhed.

Begge workshops er henvendt virksomhedsejere eller andre 3D-print interesserede, og kræver ikke et forudgående kendskab til teknologien.

Ifølge de ansvarlige bag TwentySeven, er fremstillingsmetoden nemilg ikke længere blot en hurtige måde at lave prototyper på, men en teknologi i hastig udvikling, der påvirker mange traditionelle måder at handle og producere på.

Virksomheden arbejder af den grund målrettet på at påvirke den danske dagsorden inden for 3D-print, og give industrien det nødvendige værktøj til at adoptere teknologien ultimativt for at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Se mere om arrangementet her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik