Søg
Close this search box.

Grundfos

Verdens største producent af pumper!

Som en dedikeret Grundfos-forhandler er vi glade for at kunne tilbyde dig et omfattende udvalg af pumper og pumpeanlæg fra en af verdens førende producenter inden for branchen. Vores mål er at være din pålidelige partner og hjælpe dig med at finde de rette løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

Salg & rådgivning

Vi tilbyder et bredt sortiment af Grundfos-pumper og pumpeanlæg, der er designet til at imødekomme forskellige applikationer og industrielle krav.

Vores erfarne salgsteam er altid klar til at lytte til dine behov og give dig råd om de bedste produkter til dine projekter.

Vi stræber efter at sikre, at du får den optimale ydelse, pålidelighed og effektivitet fra Grundfos-produkterne, med særlig fokus på CNC maskiner og maskinbyggere.

Salg, service og reparation af produkter fra Grundfos

Kontakt os i dag, og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig!

Vi er klar til at hjælpe!

Vi er stolte af vores partnerskab med Grundfos og vores evne til at levere førsteklasses produkter, service og rådgivning.

Uanset om du er involveret i et større projekt eller har behov for enkeltpumper til din CNC maskine, er vi klar til at støtte dig i hele processen.

Kontakt os i dag, så vi kan begynde at hjælpe dig med dine Grundfos-pumpebehov.

Vær på forkant med udviklingen!

Få den nyeste viden om NORDIC med vores nyhedsbrev

*Jeg giver samtykke til, at NORDIC A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at NORDIC A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. NORDIC A/S er dataansvarlig. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.