Kom og besøg os i Hannover, hal 11/stand D26 fra d. 25 til d. 28. oktober!

 

 

Opdag vores nyeste løsninger

Mazak lancerer to nye laser-maskiner for skæring af rør og plade, med fiber - og Laser Beam Shaping technology ved EuroBLECH 2022: FG-400 NEO og OPTIPLEX 3015 NEO 15 kW. 

Den unikke fiber-technology kan levere significante omkostningsreducering og energibesparelser (up til 60 % sammenlignet med tidligere modeller), samtidig med at levere unikke skæretider og kvalitet -  for både tykke og tynde materialer. 

Den høje skærekvalitet opnåes ved at kontrollere og overvåger laserstrålen, hvorved effekten kan koncentreres. Ved at kombinere maksimum kontrol af strålediameter og form, er det muligt at skære en  bred vifte af materialer og materialetykkelser. 

FG-400 NEO

  • FG-400 NEO strømliner og effektiviserer produktionen ved, at kunne køre flere processer i én maskine - fra 3D skæring, gevindskæring, boring, affasning og flow-boring (hvis maskinen er bestykket med en denne option). 
  • Takket være den unikke kombination af det spritnye 3D-laserhoved med A-akse, B-akse og fiberlaser teknologi, kan maskinen tilbyde stabil bearbejdning af selv komplekse former og højreflekterende materialer.
  • Maskinens 4-vejs-spændesystem giver yderligere stabilitet ved at forbygge materialeforvridning  ved bearbejdning. 

 

OPTIPLEX 3015 NEO

  • Takket være den unikke kombination a MAZATROL SmoothLx CNC Controls, et MCT3 skærehoved og et væld af tilpasningsmuligheder, leverer maskinen metalbearbejdning af høj præcision og akkuratesse. 

  • Maskinens Multi-Control skærhoved 3 sammen med en bred vifte af intelligente funktioner giver en usammenlignelig brugervenlighed og performance. 

  • De to store side - og front døre, sikrer en nem adgang til arbejdsområdet, samt hurtig og nem loading og unloading af maskinen.

 

Automation

CST 3015 automationssystemet består af et enkelt tårn monteret over lasermaskinen med 8 seperate skuffer for loading af råmaterialer og  unloading af det færdige emne. 

 

Interaktivt CAD/CAM dedikeret område på standen. 

Gå ikke glip af muligheden for at besøge vores stand, snakke med vores applikations teknikerer omkring dine produktionskrav og gå på opdagelse i det dedikeret CAD/CAM område på standen. Her vil du kunne opleve et område dedikeret til programmering af 2D - og rør-lasermaskiner.

 

For tilmelding til EuroBLECH, besøg EuroBLECHs hjemmeside:  www.euroblech.com/engb/visit.html