2023 VAR ENDNU ET BANEBRYDENDE ÅR FOR AMADA - AMADA EU

AMADA VENTIS-AJ 4kW fiberlaser nr. 200 solgt i Europa og 6kW versionsudgivelse

NY VENTIS 6KW - BOOK DIN DEMO HER
/

2023 VAR ENDNU ET BANEBRYDENDE ÅR FOR AMADA

2023 markerer salget af VENTIS-AJ 4kW fiberlaser nr. 200 i Europa og samtidig lanceringen af den NYE VENTIS 6kW

 

VENTIS-AJ 4kW fiberlaser nr. 200, som bruger AMADAs unikke Locus Beam Control-teknologi til at levere ydeevne svarende til en standard 6kW fiberlaser, blev solgt i Europa.

Virksomheden frigav også 6kW-versionen efter en vellykket lanceringsbegivenhed på deres produktionsanlæg i Frankrig. Denne højere effektvariant kan give lignende ydelse til 8-10kW standardlasere. Der er allerede modtaget over 30 kontrakter for 6kW VENTIS-AJe, som blev lanceret i oktober 2023 på AMADAs Charleville-Mézières-fabrik i Frankrig. Over 200 eksisterende og potentielle AMADA-kunder fra hele Europa var vidne til lanceringen af denne version højere lasereffekt.

VENTIS 4kW

Hvorfor har vi opnået 200 solgte maskiner så hurtigt? 

Siden lanceringen i slutningen af 2019 opnåede AMADAs VENTIS-AJ 4kW fiberlaser sin ordre nr. 100 i november 2021. Den skelsættende ordre nr. 200 blev modtaget mindre end 15 måneder efter dette, hvilket understreger det faktum, at europæiske kunder omfavner fordelene ved LBC-teknologien. At opnå produktivitet svarende til maskiner med større effekt, mens de bruger mindre strøm, har været et fokus for kunderne i de seneste år, hvilket har reduceret den samlede emnepris og gjort dem mere konkurrencedygtige.

RDS bestiller VENTIS-AJ 4kW nr. 200
RDS (https://www.rds-tolerie-laser.fr/), baseret i Vernouillet nær Dreux, Frankrig bestilte den VENTIS-AJ 4kW fiberlaser nr. 200 i Europa og leverer til forskellige industrisektorer, herunder byggeri, bilindustrien, farmaceutisk, fødevarer og rumfart. De har i øjeblikket AMADA bukkemaskiner og maskinsakse. VENTIS-AJ 4kW maskinen er deres første AMADA-laser, der erstatter en konkurrents maskine for at øge den samlede effektivitet.

VENTIS 6kW

To Nye Teknologier

Den nye version introducerede to nye teknologier til laserskæring: For det første tillader LBC FLASH CUT skæring af små huller uafhængigt af maskinens drivsystem. LBC-enheden skaber den cirkulære bevægelse af strålen, som drastisk øger antallet af huller, der kan skæres pr. sekund. For det andet er SOFT JOINT-teknologien en helt ny metode tilat holde emner fast i pladen ved at bruge materialespændingen til at klemme emnerne på plads. Dette reducerer ricikoen betydeligt for at emnene vipper og giver en meget mere pålidelig skæring af mindre emner.

 

NYE AMNC 4IE STYRING

Nem maskinbetjening, hurtigere skæring

6kW VENTIS-AJe er udstyret med den nye AMNC 4ie styring. Den nye styring er designet specielt til at gøre maskinbetjeningen mere intuitiv og være mindre afhængig af højtuddannede operatører, og den har flere nye funktioner.

Ansigtsgenkendelse kan automatisk ændre det anvendte sprog til et af de 15, der er gemt på styringen, samtidig med at arbejdsprocesserne reduceres og arbejdseffektiviteten forbedres.

Automatisk nesting på pladerester forbedrer også materialeudnyttelsen, mens Mobile HMI-funktionen gør det muligt at fjernanalysere flere maskindata. Vejledningsvideoer til vedligeholdelses kan også ses på styringen eller overføres til en mobilenhed, så operatører kan udføre opgaver, der kræver, at de bevæger sig rundt på maskinen.

LASER INTEGRATION SYSTEM (LIS)

Forøger maskinens autonomier og reducerer operatør indblanding


Lanceringsmodellen var udstyret med den fulde pakke af AMADAs LIS (Laser Integration System) funktioner for at give mere autonom produktion. Funktioner som automatisk centrering af stråle til dyse, overvågning af beskyttelsesglas og automatisk genopretning af hovedkollisioner gør, at maskinen kan køre længere med mindre operatørindgreb.Med evnen til at skære tykt sort stål af varierende pladekvaliteter uden ændringer i skæredata, producere rustfrie emner uden grater og skære aluminium med samme hastighed som 10kW standard fiberlasermaskiner, åbner VENTIS-AJe 6kW nye muligheder, mens den bruger mindre strøm.

 

NY VENTIS 6KW - BOOK din demo her

Højere produktivitet, uovertruffen skærekvalitet.