Anvendelse af BELKI Filteranlæg

BELKI filtersystemet BFA150 bruges til at filtrere kølesmøremidler fra bearbejdningsprocesser. Filteranlægget kan konfigureres og udstyres med et magnetfilter, højtrykspumper, en olieseparator og en køler efter behov.

Et BELKI Filteranlægs funktion

I grundkonfigurationen består filtersystemet af et BELKI buet båndfilter og en emulsionstank med et volumen på 920 liter. Baseret på dette kan systemet konfigureres med pumper, magnetfiltre osv. Afhængigt af kundens krav. Pumperne aktiveres via maskinens styresystem, hvorfra skruespindelpumpens trykindstilling også kan styres kontinuerligt. Ud over grundbestykningen er udvidelser, såsom olieseparatorer, køler og magnetfiltre mulige, hvilke er meget effektive til bearbejdning af støbejern.


Fordele ved et BELKI Filteranlæg (BFA)

Den kontinuerlige filtrering af kølesmøremidlet giver en lang række fordele med hensyn til kvalitet, pålidelighed og arbejdsmiljø. Et BELKI filteranlæg er modulært opbygget og kan tilpasses kundens behov. Det er også muligt at eftermontere udstyr, hvis kravene ændres i løbet af maskinens driftstid, eller hvis der sker ændringer i produktionsprocessen.

Filteranlægget er konstrueret således at filtre, pumper mv. alle er monteret på en stålramme med løfteøjer. Dermed kan alle komponenter afmonteres samlet i ét løft, uden at det er nødvendigt at adskille rør eller ledninger. Dette gør rengøringen langt hurtigere og nemmere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Leder du efter et fleksibelt filteranlæg, som du kan tilpasse til dine behov? Har du brug for yderligere optioner såsom en olieseparator, køler eller magnetfilter? Så er vores modulært opbyggede filtersystem det helt rigtige for dig. Lad os hjælpe dig videre...

BELKI Filteranlæg (BFA)

BELKI filteranlæg BFA150 er designet til filtrering af kølesmøremidler fra bearbejdningsprocesser. Filtersystemet er modulært opbygget og kan efter ønske konfigureres og udstyres med magnetfiltre, forskellige pumper (til maskinforsyning, intern køling og spul) samt med olieseparatorer eller kølere. Yderligere udvidelser kan tilføjes i henhold til kundens behov.

1
BELKI Filteranlæg (BFA)

BFA150


Teknisk specifikation på BELKI Filteranlæg (BFA)

Type Varenummer Kapacitet (max l/min) Filterflade (m²) Filterfinhed (µm) Surhedsgrad (pH) Temperatur (°C) Tilslutning (V/Hz) Materiale Længde (mm) Bredde (mm) Højde (mm)
BFA150 BFA150 150 0,35 20-80 5-10 20-60 3x400/50 EN1.4301 1379 1381 1714

Din besked er blevet sendt

There was a problem validating the form. Please retry or contact the site administrator.

Du skal indtaste en gyldig e-mail-adresse.
Du skal udfylde feltet