Mærkningsfrie kølesmøremidler til din maskinpark

 

Hent vores guide og bliv klogere på kølesmøremidler

Vi har udarbejdet en guide, som giver dig de 6 vigtigste grunde til, hvorfor du skal vælge ikke-mærkningspligtige kølesmøremidler til din maskinpark.

Hent guiden og læs mere her

Guide til kølesmøremidler fra OK

Èt universelt kølesmøremiddel til hele produktionen

Rhenus' ikke-mærkningspligtige kølesmøremidler er bredspektrede og kan derfor bruges på tværs af dine maskiner og værktøjer. De universelle egenskaber gør, at produktet generelt kan anvendes i alle brancher og til en lang række materialer og processer.

Om du skal dreje, bore, fræse eller skære gevind i aluminium, titanium, stål eller støbejern, så er Rhenus' ikke-mærkningspligtige kølesmøremidler velegnede.

OK leverer et bredt udvalg af smøremidler
Vi oplever, at både maskiner og emner er renere. Problemerne med hudgener er helt væk, og det er det vigtigste i forhold til skiftet til det nye produkt
Henrik Jensen, ejer og produktionschef, Norvendia

Renere maskiner og sparet tid med mærkningsfrie produkter

Maskinfabrikken Horsens Spån Teknik A/S har længe oplevet udfordringer med klistrede og fedtede maskiner.

Men et samarbejde med OK og et skifte til Rhenus' kølesmøremidler har betydet forbedret smøreeffekt og så rene maskiner, at HST sparer dyrebar tid på rengøring af maskinerne hver eneste dag.

Læs hele casen her

Mand kigger i refraktometer

Slut med fedtede emner og maskiner

Rhenus' ikke-mærkningspligtige produkter lever op til branchens krav for vandblandbare kølesmøremidler om driftssikkerhed, gode spuleegenskaber, minimal skum mv. Med andre ord er Rhenus' produkter din garanti for renere maskiner og emner uden reststoffer.

Det betyder mindre rengøring og vedligeholdelse, og på den lange bane sparet arbejdsgange og timeløn.

Ja tak, kontakt mig vedrørende smøremidler

RM Spaantagning - industri

Hensyn til mennesker, miljø og maskiner

Træt af fedtede maskiner og emner? Reststoffer og skum i maskinen? Oplever dine medarbejdere og kolleger hudgener og dårlig lugt i værkstedet? Og bruger du generelt alt for mange forskellige typer af kølesmøremidler i maskinparken, hvilket belaster økonomien i sidste ende?

Rhenus' mærkningsfrie kølesmøremidler gør det umulige muligt og kombinerer egenskaber, der tager hensyn til mennesket, miljøet, ydeevne og maskine i ét og samme produkt.

Skift til Rhenus smøremidler fra OK

Fri for unødvendig kemi

Rhenus' mærkningsfrie produkter er 100 % fri for aminer, borsyre og anden unødvendig kemi – uden det går ud over præstation og ydeevne. Test viser bl.a. imponerende skifteintervaller.

Samtidig har produkterne en høj hudtolerence og lav pH-værdi, som sikrer et godt arbejdsmiljø, hvor du minimerer irriteret hud- og lugtgener hos dine medarbejdere.

Følg OK på LinkedIn 

 

Følg OK’s LinkedIn Showcase Page, hvor du får gode råd, ny viden, erfaring fra andre i branchen og rådgivning omkring brug af kølesmøremidler til optimering af din metal-forretning.

Følg os på LinkedIn

Maskine med løbende smøreolie

 

Har du brug for smøremidler?

Så ring til os - det er ganske uforpligtende.

Lars Primdahl

Salgschef
Smøremidler

Anders Elbrønd

Distriktschef, Jylland
Metalbearbejdning

top