Perfekte svejsninger hver gang med automatisering

Migatronic Automation er en integrator af automatiserede svejseløsninger og tilhørende tjenester. Vi giver dig mulighed for at øge effektiviteten, reducere kompleksiteten og sikre flow i din produktion, så du kan overgå dine konkurrenter.

Hvor meget koster din manuelle svejseproces dig?

Mangel på arbejdskraft, uensartet kvalitet, produktionsforsinkelser, høje omkostninger, sikkerhedsproblemer og begrænset skalerbarhed kan hindre din virksomheds vækst.

Lønomkostninger og mangel på svejsere

Dygtige svejsere er dyre, hvilket øger lønomkostningerne og gør indhug i din bundlinje. Afhængigheden af manuel svejsning får dine lønudgifter til at stige.

Langsom produktivitet

Endeløse pauser, skift og træthedsbetingede nedture hæmmer produktiviteten og fører til overskredne deadlines, forlængede leveringstider og utilfredse kunder.

Dårlig svejsekvalitet og materialespild

Fejlberegninger og upræcise svejsninger fører til stort materialespild. Dine hårdt tjente ressourcer går bogstaveligt talt op i røg, hvilket skader din rentabilitet og bæredygtighed.

Sikkerhed og arbejdsrisici

Svejsefarer udgør en risiko for medarbejdernes sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Arbejdsulykker, skader og potentielt erstatningsansvar udgør en unødvendig belastning for din drift og økonomi.

Slip fri af begrænsningerne ved manuel svejsning i serieproduktion og høst de økonomiske fordele

Det kan være et stort skridt at gå over til automatiseret svejsning, men med os behøver det ikke at være skræmmende. Vi fokuserer på mere end bare teknologi; vi sigter mod at forbedre din drift, hjælpe dig med at forblive konkurrencedygtig og nå dine forretningsmål.

End-to-end-løsning

Vi leverer full-service-løsninger, fra planlægning til vedligeholdelse, for en strømlinet overgang til automatisering.

Ekspertise i din branche

Udnyt vores dybe viden om svejseindustriens behov til en skræddersyet automatiseringsløsning, der passer til din produktion.

Effektivitets- og produktivitetsforøgelse

Vores automatiseringsløsninger øger produktionen og sparer omkostninger, så du får mest muligt ud af din nuværende arbejdsstyrke.

Løbende support og uddannelse

Efter installationen tilbyder vi løbende support og træning for at sikre problemfri brug af automatiseringen.
To robotarme arbejder sammen om at TIG-svejse et emne

Udtalelse

"Migatronic Automation var en af de virksomheder, der var i stand til at levere en overbevisende og fuldautomatisk svejseløsning, der var skræddersyet til vores specifikke behov med hensyn til avanceret teknologi og produktionseffektivitet."

Vi garanterer omkostningseffektive projekter med målrettet ROI

At vælge den laveste pris betyder ofte, at man går på kompromis med kvalitet og egnethed; standardløsninger kan kræve dyre ændringer efter købet. Hos Migatronic Automation prioriterer vi at levere skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine mål, og som sikrer din største tilfredshed og en virkelig omkostningseffektiv langsigtet investering.

  • Vi sikrer, at hvert projekt opnår et stærkt investeringsafkast ved at tilpasse løsningerne til dine specifikke behov.

  • Dine forretningsmål er vores ledestjerne, når vi arbejder tæt sammen med dig om at skabe løsninger, der fremmer din langsigtede succes.

  • Vi er upartiske og bruger kun de bedste værktøjer til opgaven, uanset mærke, for at levere overlegne resultater og opfylde dine behov for svejseautomatisering effektivt.

Mand arbejder på at bygge en robotsvejseløsning i CAD-software

Vi sørger for, at alt kører problemfrit 24/7/365

Vores dynamiske og skalérbare service og support er altid skræddersyet til den enkelte kunde. Der vil altid være forskellige behov afhængigt af projektets størrelse, hvilke kompetencer du har in-house og den forventede slitage.
  • Vores support- og serviceteam sikrer, at din drift kører problemfrit døgnet rundt, 24/7/365, hvilket minimerer nedetiden og maksimerer produktiviteten.
  • Vores service og support er skræddersyet til hver enkelt kunde og opfylder unikke behov baseret på projektstørrelse, interne muligheder og forventet slitage, hvilket giver personlige løsninger.
  • Vores omfattende support og service giver ro i sindet, når vi optimerer ydeevnen, forlænger udstyrets levetid og sikrer pålidelig drift på lang sigt.
To serviceteknikere står foran servicebilen Migatronic Automation

Vi hjælper dig med at fjerne risici fra din produktion gennem automatisering

Automatisering er den ultimative risikominimeringsstrategi for din produktion. Vi prioriterer omhyggelig dokumentation af dine emner og de tekniske aspekter af hver svejsning, hvilket sikrer problemfri kontinuitet, selv ved udskiftning af nøglemedarbejdere. Med vores løsninger kan du beskytte din produktion mod afbrydelser og trygt opretholde en uafbrudt drift.
  • Pålidelig ydeevne
  • Kontinuerlig produktion
  • Reduktion af fejl
Skræddersyet TIG-svejseløsning med Migatronic-svejseudstyr

De nyeste teknologier understøttes

Se alle teknologier

  • Lasersvejsning

    Vi har været på forkant med laserteknologien i et årti og har et stærkt partnerskab med IPG.

  • Lysbuesvejsning

    Uanset om det er MIG-, TIG- eller plasmasvejsning - vi har omfattende erfaring med lysbuesvejsning.

  • Robotteknologi

    Vi arbejder med forskellige robotmærker for at finde det, der passer bedst til projektet.

  • IoT

    Løbende overvågning af din automatiseringsløsning er en effektiv form for forebyggende vedligeholdelse.

  • Er du klar til automatiseret svejsning?

    Tag det første skridt til at finde ud af, om din produktion er klar til automatisering.

    Svar på bare 10 spørgsmål, og få klarhed over spørgsmålet: Er det nu det rigtige tidspunkt at begynde at automatisere min svejsning?

    At være den sidste til at automatisere i din konkurrenceprægede niche vil sætte dig bagerst i køen.

    Hvis man ikke løser kritiske problemer som mangel på svejsere, lav produktivitet, høje fejlrater, langvarig efterbehandling og problemer med skalerbarhed, hindrer det vækst på top- og bundlinje.

    Find ud af, om du er klar til at automatisere, og spring foran kurven.

    Tag parathedstesten
    Svejseløsning TIG-svejsning af et emne

    Kontakt