CNC-microdrejning, -langdrejning, -kortdrejning og CNC-fræsning.
Bæredygtig dansk kvalitet til tiden.
ISO9001 & ISO14001, Fødevareregistreret.

Læs mere

CNC-maskiner til langdrejning

Vores CNC-styrede langdrejemaskiner udfører alle detaljer i én proces, som egner sig til små og store seriestørrelser med meget små tolerancer.

Læs mere

CNC-Automatdrejning

Automatdrejning sikrer ensartede emner, i små som store serier. Emner bliver fremstillet fra fuld stang i længder i op til 4000mm.

Læs mere

CNC-Fræsning

Vores CNC-styrede fræsere til metalindustrien gør det muligt at fræse komplekse emner i 3 eller 5-akset fræsning. Det sker med høj præcision og i en eller flere operationer.

Læs mere

Vi gør jeres ønsker til virkelighed

Komponenter til produktionsvirksomheder

Vores speciale er at forsyne andre produktionsvirksomheder med drejede og fræste komponenter i størrelsen fra Ø 3 til 65 mm. Vi producerer gerne efter jeres egne tegninger og mål. Vi bestræber os på at yde professionel, teknisk og kommerciel service.

Emner i høj og ensartet kvalitet

Vi producerer kvalitetsemner efter jeres tegninger og ønsker. Vi står klar til at hjælpe og levere det, som I drømmer om. Uanset om I skal have fremstillet en større serie af emner, eller I skal have udført jeres første prototype.

Vi udvikler løsninger
sammen

Hos IMAS går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og I kan forvente en nøje gennemgang af jeres forslag til emner. Kunden og kvaliteten kommer altid i første række, og derfor kommer vores kunder tilbage år efter år.

Aktuelt fra IMAS

De tager ansvar, overholder aftaler og er fleksible, og det gør IMAS til en vigtig samarbejdspartner for os.

Lightconstructor ApS
Selvom vi kommer uanmeldt med en ny idé til en komponent eller en hasteopgave, så tager de sig altid tid til at hjælpe.
Birepo A/S
Vi fik i sin tid IMAS anbefalet af en anden samarbejdspartner, og det har vi været glade for. Deres input til produktdesign er uundværlige.
Labsoluz Aps
Står vi og mangler en vare akut, kan jeg regne med, at Allan Rasmussen fra IMAS starter bilen og kommer ud til os med det samme.
DPA Microphones A/S
Vores forskellige kompetencer gør, at vi er gode til at give hinanden input til, hvordan vi kan forbedre metoderne, så det går hurtigere og produktet bliver billigere.
BWT Danmark A/S
IMAS forstår vores behov og udfordringer – og så kan vi se på bundlinjen, at pris og produkt spiller godt sammen.
Scandiloc A/S

Nogle af vores kunder

Kontakt os

Lad os hjælpe jer

Har du spørgsmål eller kommentarer til os? Klik herunder og send os en besked. Vi gør vores bedste for at besvare din henvendelse inden for to timer.

Kontakt os