Logo

The strong connection

Valk Welding udvikler og bygger nøglefærdige svejserobotsystemer fra små til mellemstore produktionsserier og er din partner inden for alt robot baseret svejsetilbehør.

valk-machine

Vores historie

Vores engagement rækker ud over teknologiske fremskridt; med styrken fra tre generationer bringer vi en unik personlig tilgang til svejseindustrien.

The strong connection

Vi er en familievirksomhed med en passion for svejserobotteknologi.

Valk Welding: stolt, lidenskabelig og innovativ.

Vi går efter den innovative løsning på dit problem. Vi tænker sammen med dig, så vi sammen opnår det bedste resultat. Vi leverer alt-i-en svejserobotsystemer, men frem for alt tilbyder vi løsninger!

01 /04
The strong connection

Sammen er vi stærke og sammen arbejder vi på den optimale løsning for dig.

Vores team består af specialister, der ved, hvad de taler om, vi går til ekstremer.

Software- og forsknings- og udviklingsafdelingerne fornyer konstant inden for hardware og software. Vi investerer også aktivt i nyt talent. Vi tror på værdien af en familievirksomhed. Selvom denne familie er vokset til en stor familie på 200 medarbejder. Vi ser hinanden, vi lytter til hinanden, og vi kender hinanden.

02 /04
The strong connection

Vi tror på et godt langvarigt forhold, i et partnerskab, som du kan bygge videre på.

Vi er klar til at hjælpe dig med hele teamet.

Fra det første tilbud til gennemførelsen af din nye investering og i mange år fremover. Med flere afdelinger i Europa er et team af specialister altid på stedet inden for 48 timer. Vi tilbyder dig en klar merværdi for at styrke din konkurrencemæssige position og dermed også for at garantere og yderligere udvikle kontinuiteten i fremstillingsindustrien i Europa.

03 /04
The strong connection

Vi tror på styrken i dine medarbejdere kombineret med vores robotløsninger.

Klar til fremtiden.

Ved at omskolere dine medarbejdere til gode robot programmøre og gode operatører er både din virksomhed og dine medarbejdere klar til fremtiden.
Den stærke forbindelse handler ikke kun om den stærke svejseforbindelse, men det handler især om den stærke bånd til kunder, leverandører og medarbejdere.

04 /04
Teknologipartner inden for fleksibel automatisering af lysbuesvejsning og forbrugsstoffer

Nyheder

Løsninger

Service

Vi fokuserer på en direkte og hurtig service til kunderne. Vores egne serviceteknikere er til enhver tid tilgængelige for dig. Hvis der opstår et problem, og du straks har brug for en tekniker, kan de være på stedet hurtigt. Du kan også ringe til telefonisk helpdesk, 24-timers levering af dele og forbrugsvarer, regionale servicepunkter og vores egen reparationsafdeling for svejsebrændere.

Læs mere

Kontakt

Vi vil gerne tænke sammen med dig, når vi skal finde løsninger til din (svejse)automatisering, svejsetråd og svejsetilbehør. Vi søger forbindelsen og foretrækker at være en partner frem for en leverandør.

+31 6 54 211 811.

(mandag til lørdag fra 7.00-23.00 timer)

Kontakt