Nyheder

EMO-Logo_DATE_rgb_pos

EMO Messe i Hanover

Mandag den 18. til lørdag den 23. September er der EMO messe i Hannover. Vi glæder os til at vise maskinerne fra WEILER, KUNZMANN og ALZMETALL til vores kunder.
For første gang på EMO viser WEILER den nye One1 styring på E-serien, den nye C35 HD og en ny CNC drejebænk W 35 CNC, der fuldender uddannelses konceptet EDUCATION 4.0.
EDUCATION4.0 vises også for første gang på EMO. Det er et unikt system der med en totalløsning og den nyeste teknologi moderniserer undervisning af maskin studerende. Læs mere om EDUCATION 4.0 længere nede på denne side. Eller se maskinerne her EDUCATION 4.0.
På WEILER standen kan man også se den imponerende V110 4 vanget drejebænk der vises i en udgave med 6 meters drejelængde. WEILER kan findes i HAL 17 / Stand A32
KUNZMANN har også EMO premierer på programmet. Den nye WF 610 CNC fræsemaskine vises i en udgave med den nye HEIDENHAIN TNC7 eksklusivt med 19 tommer Touch skærm. Den kompakte meget velkonstruerede WF 650 5X kan også ses hos KUNZMANN.
Et bearbejdningscenter BA 1100 ligeledes med HEIDENHAIN TNC7 og en stor Y akse bevægelse på 750 mm er også på plads på standen.
WF 410 MC og WF 610 MC Teach In fræsemaskiner byder på helt nye styringer i form af TNC7 og SIEMENS One. WF 410 og WF 610 findes også i en manuel udgave som også kan ses på KUNZMANN Stande der ligger i HAL 17 / stand 32.
WEILER og KUNZMANN stande er ligesom tidligere år i forlængelse af hinanden.

ALZMETALL kan findes i HAL 12 / STAND D20. Hos ALZMETALL vises de 5 aksede maskiner fra GS serien. Som en nyhed findes GS serien nu også med HEIDENHAIN TNC7 og SIEMENS One styringer. GS Serien fra ALZMETALL udmærker sig ved en stabilitet og præcision der i en klasse helt for sig selv. GS serien  er derfor særdeles egnet til de mest kritiske kunder med meget høje præcisionskrav og bearbejdning i vanskelige opgaver og materialer som for eksempel formværktøj og Titanium. GS Serien findes i udgaver fra 600 mm emne diameter til imponerende 1400 mm emne diameter. En række automatisions løsninger kan naturligvis og fås til maskinerne.
ALZMETALL har selvfølgelig også hele programmet af boremaskiner med på EMO23. Den nye serie iTRONIC boremaskiner er nu udrustet med en Touch skærm. Dette åbner op for en række fordele og betjenings muligheder som kan ses på ALZMETALL standen i HAL 12 / STAND D20.
Alle maskinerne fra ALZMETALL er konstrureret og bygget i den højeste kvalitet.
Vi kan træffes på messen på vores telefoner Lasse Steen Petersen +45 21606446 eller Michael Sandstrøm +45 31246566.
Klik på knappen herunder for en gratis billet til EMO 23. Vi ses i Hannover.

EMO Billet
contr

Nye WEILER styringer

Vi er glade for at kunne præsentere en spændende nyhed fra WEILER fabrikken i Emskirchen. Weiler har netop i år lanceret deres nye styringer til E-serien og  sidste år ved AMB messen for C-serien af drejebænke. Disse innovative styringer er udviklet med det formål at forbedre ydeevnen og reducere afstanden fra tanke til handling når man starter en drejeopgave.

Til E-serien præsenterer vi styringen WeilerOne1, der er baseret på den avancerede Siemens One-styring. WeilerOne1 tilbyder en unik brugeroplevelse med en intuitiv og brugervenlig grænseflade, specielt designet af WEILER selv. Med denne nye styring på en WEILER E serie kan man opnå enestående præcision og effektivitet i  arbejdet. Grundlaget for den nye version bygger på erfaring helt tilbage fra 1972 hvor den første ´Teach in´drejebænk på markedet blev introduceret af netop WEILER. Dette forspring har WEILER aldrig sat til og repræsenterer derfor stadig de førende ´Teach In´drejebænke, og styringer baseret på den nyeste teknologi med Touch skærm og swipe teknologi.

For C-serien introducerer vi styringen C4, der også er baseret på den nye Siemens One-styring. C4-styringen tilbyder avancerede funktioner og enestående kontrolmuligheder, der giver vores kunder en bred vifte af muligheder inden for bearbejdning. Denne styring er designet til at maksimere produktiviteten og sikre en problemfri drift.

Begge styringer, WeilerOne1 og C4, er resultatet af et tæt samarbejde mellem WEILER Werkzeugmaschinen GmbH og Siemens. Sammen har de formået at skabe styringer, der opfylder de højeste standarder for kvalitet, pålidelighed og teknologisk innovation.

Vi er stolte af at kunne tilbyde  disse nye styringer, der vil tage vores maskiners præstation til nye højder. Med WeilerOne1 og C4 kan vores kunder forvente en endnu mere effektiv og pålidelig maskine, der kan møde de mest krævende behov inden for moderne bearbejdning.

Kontakt os for at få mere information om vores maskiner med de nye WeilerOne1 og C4 styringer. Vi er klar til at besvare jeres spørgsmål og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til netop jeres behov.

E SerienC Serien

NYHED

EDUCATION 4.0 er et digitaliseret koncept hvor den virtuelle verden bliver koblet sammen med den praktiske virkelighed.
Den studerende kan lære at betjene maskinerne på en virtuel tvilling, enten direkte på maskinens 19″ touch skærm, eller online hvor som helst.
I den forbindelse gennemgår den studerende en tutorial med dertil hørende opgaver der gradvist giver adgang til det næste niveau når besvarelser/udførsel er korrekt. Alle funktioner og arbejdsprocesser vises i en video eller en animeret grafisk beskrivelse. Dette betyder at den enkelte studerende kan være langt mere forberedt før den praktiske bearbejdning skal føres ud i livet.
Maskinerne forbindes i netværk så underviserne dels kan kommunikere med den enkelte maskine/elev, men underviseren kan også distribuere tegninger/opgaver ud til de studerende. Ligeledes kan den studerende skrive spørgsmål eller hidkalde assistance via touch displayet på maskinen.
Den enkelte studerende administreres med et login til hver bruger, således kan underviseren, funktions begrænse eller helt fjerne begrænsninger alt efter den enkelte elevs niveau. Fordelen ved denne login er at betjenings niveauet følger eleven uanset hvilken maskine der bliver anvendt i netværket.
Den komplette EDUCATION 4.0 løsning er nu fuldendt med den nye WEILER W35 CNC drejebænk som kan indgå i konceptet.
Således er der drejning og fræsning både som manuel bearbejdning, men ikke mindst også som CNC.
På fræse siden udgør det KUNZMANN-WF410MC eller WF610MC, og på drejesiden som nævnt WEILER W35CNC.
Der findes et bredt tilbehørsprogram til alle maskinerne.

EDUCATION 4.0
Nyhedwf610cnc kopier
Kunzmann logo

NYHED

KUNZMANN præsentere nu denne nyhed som hedder WF 610 CNC.
Maskinen kombinerer den velkendte universalfræsemaskine konstruktion med flere produktive tiltag som blandt andet udgør linære føringer, stationær fuld lukket vådkabine og selvfølgelig er den høje tyske kvalitet bevaret på maskinen.
Med optioner, som værktøjsveksler, indvendig køling, spåntransportør, værktøjsopmåling, rundbord og meget andet, kan man erhverve sig en maskine der har samme høje effektivitet som er velkendt fra andre CNC maskiner. Samtidigt har WF 610 CNC et kipbart fræse hoved med forskydbar spindel og i øvrigt en let tilgang og nem betjening. Maskinen er udrustet med en HEIDENHAIN TNC 620 FS styring.Alt dette tilsammen tilgodeser både enkeltstyks- og serieproduktion.

Læs mere om maskinen og se specifikationer ved at klikke herunder.

WF 610 CNC
AB40iTRONICfors
alz2borgif
alzlogosm

iTRONIC Serien

Det er med glæde at vi  kan præsentere et samarbejde med ALZMETALL om forhandlingen af deres spændende produktprogram.

ALZMETALL´s produkter matcher vores andre produkters meget høje kvalitet.
Den sydtyske fabrik er en virksomhed der har formået at være foran på udviklingen af deres produktprogram, der udover søjleboremaskiner af den absolut højeste kvalitet også består af bearbejdningscentre for de allermest kræsne kunder. Højdynamiske monoblok 3-5 aksede maskiner der kompromisløst er konstrueret og fremstillet på den flotte fabrik i Altenmarkt.

ALZMETALL fabrikken huser alle arbejdsgange i Altenmarkt, udover den meget dygtige ingeniørafdeling rummer produktionen alle processer, fra et moderne støberi og en højteknologisk spåntagningsproduktion til en montage og kvalitets afdeling der beskæftiger mange højt kvalificerede medarbejdere. I øvrigt står ALZMETALL fabrikken også selv for coating/maling for at sikre den holdbare kvalitet.

Vi kan allerede nu præsentere den nye iTRONIC serie af boremaskiner. Der udmærker sig ved at have et TOUCH display til både betjening og udlæsning af hastigheder, boredybde, skærehastigheder og flere andre funktioner.

Disse nye boremaskiner fremstår visuelt med et meget rent design, men under det enkle design gemmer sig masser af konstruktionsdetaljer. Herunder kan blandt andet nævnes den lydsvage transmission der munder ud i en høj præcisions spindel, som roterer i det støbte spindel hoved, der endeligt er monteret på en støbt præcision slebet søjle der er indvendigt side ribbet for at sikre en reduceret tiltning der langt overgår alle DIN normer for maskin tolerancer.

Se maskinerne eller læs PDF om iTRONIC ved at klikke på een af knapperne herunder.

Alzmetall BoremaskineriTRONIC PDFAlzmetall bearbejdningscentre

HIGH END SOLUTIONS FOR THE INDUSTRY