Karriere

Du har alle muligheder hos Masentia

Karriere

110% karriere i et stærkt team

Hvis du vil noget inden for maskinbranchen, får du større muligheder hos os end noget andet sted. Vi har de bedste brands, den mest kompetente service-organisation og de bedste kunder.

Det er vores mål at overgå vores kunders forventninger.

For først, når vi går en ekstra mil for kunden, løfter vi os fra at være leverandør til at blive hans maskinpartner.

Vi arbejder som ét team. Vi støtter hinanden. Det er holdet, der vinder. Så spørgsmålet er ret simpelt: Vil du med på det bedste hold, eller vælger du noget andet. Er du med?

 

 

Ledige stillinger

Vi søger altid talenter, der vil udvikle Masentia

Vi søger altid talenter, der vil være med til at udvikle Masentia og skabe bedre løsninger for vores kunder. Lige nu søger vi:

Karrieremuligheder

Vil du være med … 110%

Det er vores mål at overgå vores kunders forventninger. For først, når vi går en ekstra mil for kunden, løfter vi os fra at være leverandør til at blive hans maskinpartner.

Hvis der ikke er ledige stillinger, der passer dig lige nu, så send os en uopfordret ansøgning til vores jobbank. Når vi modtager uopfordrede ansøgninger via tilmeldelse til ”jobbank”, så tages der hurtigst muligt stilling til, hvorvidt der findes en stilling, som matcher ansøgningen. Hvis der ikke er mulighed for at tilbyde en stilling, men ansøgningen er relevant, anmoder vi om samtykke til at opbevare ansøgningen i en længere periode. Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik, så du ved, hvordan vi behandler dine persondata. 

Har du brug for hjælp?

Da vi behandler dine persondata i denne kontaktformular henviser vi til vores privatlivspolitik. I den kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine data.
menu