Teknovation Logo
robot

 
  • På dagen deltager også professor ved KU Leuven-universitetet i Belgium og Senior Researcher ved DTU Construct Danilo Quagliotti byder ind med indlægget 'Industrial computed tomography - State-Of-The-Art. Billedkilde: oplæg fra Head of Technical Consulting, Volume Graphics GmbH, i Tyskland, Sven Gondrom-Linke/Teknologisk Videndeling under ATV - proces og produktionsteknik.

24. maj 2024, kl. 12:18 

Programmet til den 9. CIA-CT-konference 4. juni på plads

Med deltagelse fra blandt andre Grundfos og Zeiss i Tyskland løber den 9. udgave af CIA-CT-arrangementet af stablen 4. juni på DTU i Lyngby.


Årets udgave af CIA-CT, der igen er arrangeret af foreningen Teknologisk Videndeling under ATV - proces og produktionsteknik løber af stablen med temaet 'Application of computed tomography in industry'.

Ønsket med eventrækken, der startede i 2010 på foranledning af nu professor emeritus ved DTU, Leo­nardo De Chiffre, er at udforske den transformative effekt af CT-skannig på tværs af industrier – fra kvalitetssikring og standardisering til additive fremstillingsfremstilling.

Programmet for dagen om­fatter traditionen tro præsentationer fra eksperter og industrielle brugere af CT-skanning, hvoraf flere kommer fra uden­landske universiteter og virksomheder.

Lead Project Manager, Grundfos, Denmark Thomas Kjærgaard vil eksempelvis fortælle om virksomhedens brug af teknologien i forbindelse med Additive Manufacturing/3D-print.

Fra producenten af målemaskiner herunder CT-skannere Zeiss i Tyskland deltager Product Manager ved Carl Zeiss Industrial Metrology Valentina Aloisi.

Hun vil blandt andet fortælle om de seneste innovative løsninger inden for X-Ray Computed Tomography til at forbedre skanningsdatakvaliteten samt AI-løsninger til at analysere udfordrende CT-scanninger.

En genganger fra det seneste event, der blev afholdt ved VTM 2023-messen i Odense, og som adskillige gange har deltaget på oplægsholderlisten ved tidligere CIA-CT-arrangementer, er Head of Technical Consulting, Volume Graphics GmbH, i Tyskland, Sven Gondrom-Linke.

Han vil i år dykke dybere ned i den seneste eksplosion i AI-implementering i industrien og se på hvilke krav, skal en deep learning-model skal opfylde for pålideligt at detektere, klassificere og segmentere indikationer i industrielle computertomografiscanninger.

Hvordan kan AI yderligere hjælpe med at genkende sammenhænge mellem produktions- og miljøparametre og den opnåede kvalitet af produkterne for at forbedre dem, spørger han blandt andet retorisk i eventprogram, som oplæg til dagens indlæg.

Arrangementets vært er formand og repræsentant for Teknologisk Videndeling under ATV - proces og produktionsteknik er institutdirektør ved DTU Mekanik, Hans Nørgaard Hansen, som indleder dagen med en velkomsttale for deltagerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik