Teknovation Logo
robot

 
  • Styrket planlægning og øget automatisering ved Høj Maskinteknik skaber win-/win-situation, fremhæver virksomheden.

24. maj 2024, kl. 07:16 

Optimeret Høj Maskinteknik-produktion

Hos Høj Maskinteknik ApS ved Randers, vil man gerne være en leverandør, som kan skabe win-/win-situationer, og aktuelt har man optimeret med øget automatisering, der har frigjort kapacitet, så man kan være mere åben over for at indgå aftaler fremadrettet.


Høj Maskinteknik har gennemført en spændende optimering af virksomhedens produktion i dette forår, hvilket har resulteret i en markant øget kapacitet, blandt andet i Høj Maskintekniks automationsceller.

Det betyder, at man nu har mulighed for at åbne op for flere rammeaftaler, og kan tage interesserede ind, som har behov for en fast leverance af specifikke emner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden kan lagerføre færdivarer for kunderne, så man kan sikre hurtige leverancer til samtidige attraktive priser, idet man nu har adgang til både mere fleksibel planlægning, tid til at sikre ønsket kvalitet samt ikke mindst kan opnå markante prisreduktioner ved større styktal grundet automatiseret produktion.

Høj Maskinteknik fremhæver også, at man anvender specialdesignede værktøjsløsninger, som er købt specifikt til kundernes opgaver, og anvender disse individuelt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik